Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Actueel Nieuws Doe mee met SERIOUS SPINNING Rotterdam 2015
25 november 2015 |

Doe mee met SERIOUS SPINNING Rotterdam 2015

​Het Nederlandse Rode Kruis district Rotterdam-Rijnmond organiseert op 12 december 2015 bij Fit For Free Rotterdam Noord een waanzinnige Spinning® Marathon voor jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Dit zijn kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog en wij willen deze pijn, zover wij kunnen, verzachten door keihard te fietsen! Deze actie maakt deel uit van 3FM Serious Request.

Fiets jij mee en/of doneer jij voor de toekomst van miljoenen jongeren in conflictgebieden? Zowel niet-leden als leden zijn welkom om mee te fietsen! Deelnemers kunnen zelf kiezen hoeveel uur zij gaan Spinnen®. Fietsen kunnen worden gehuurd voor een duur van 1 uur tot en met 5 uur.

De bedoeling is dat de deelnemer aan dit evenement zo veel mogelijk wordt gesponsord door familie, vrienden, kennissen, werkgever en bedrijven….

 

ONE MORE THING…

Fit For Free geeft het goede voorbeeld, want breng jij als deelnemer van dit evenement het meeste sponsorgeld op?

Dan mag jij 1 jaar lang gratis bij Fit For Free sporten, inclusief onbeperkt Spinning® lessen en sportdrank! (ter waarde van ruim 360 euro)

Fit For Free geeft in totaal 2 jaarabonnementen weg; 1 abonnement voor een lid en 1 abonnement voor een niet-lid van Fit For Free. Zowel leden als niet-leden maken dus evenveel kans.

Inschrijven kan bij een van de 8 Fit For Free locaties in Rotterdam, wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!


Doneren kan via: https://kominactie.3fm.nl/actie/serious-spinning  

 

Datum: 12 december 2015
Tijd: 10:00 – 15:00
Locatie: F4F Rotterdam Noord
Zomerhofstraat 52, 3032 CL Rotterdam


Programma:
5 uur Serious Spinning®
5 top instructeurs
tot 125 deelnemers
onbeperkt sportdrank

 

Start: 10.00 uur
Finish: 15:00 uur