Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Actueel Nieuws Kom ook naar het Rode Kruis concertje op 8 mei om 9.15 uur op Utrecht CS?
7 mei 2015 |

Kom ook naar het Rode Kruis concertje op 8 mei om 9.15 uur op Utrecht CS?

​Op vrijdag 8 mei – de geboortedag van Henry Dunant en Internationale Rode Kruisdag – verandert Utrecht Centraal even in een concertzaal. Het Rode Kruis organiseert namelijk om 9.15 uur een live verrassingsoptreden door Jennifer Lynn met het liedje Carry Me. Kom je ook luisteren?

Carry Me

Het liedje Carry Me is speciaal geschreven voor het Nederlandse Rode Kruis, als eerbetoon voor alle vrijwilligers die zich in Nederland en het buitenland inzetten voor hulpverlening, en in het bijzonder voor diegenen die daarbij het leven hebben verloren. Recent werden hulpverleners van het Rode Kruis in onder andere Jemen, Syrië en Mali gedood tijdens hun werk. In veel gevallen betreft het vrijwilligers. Maar we brengen Carry Me natuurlijk ook uit als eerbetoon aan al die hulpverleners in Nepal, die zich momenteel dag in, dag uit inzetten om noodhulp te verlenen.
  
Wat: Live uitvoering van ons Rode Kruis liedje Carry Me door Jennifer Lynn
Wanneer: op vrijdagochtend 8 mei om 9:15 uur
Waar: bij de piano tussen spoor 12 en spoor 14 op Utrecht Centraal (je hebt geen entreekaartje nodig, de piano staat in de openbare stationshal)
Uitnodiging: kom je ook even luisteren? En film het concert dan vooral met je smartphone en plaats het filmpje op je facebook of twitter onder vermelding van #RodeKruisCM!
 
Het liedje is vanaf 8 mei ook door het algemene publiek te downloaden via iTunes en op onze eigen website. Door het liedje te downloaden, draagt men bij aan de hulpverlening in Nepal. Wij hopen dat er bij het concert veel publiek is dat ook opnamen maakt met hun mobiele telefoon,  wat er voor gaat zorgen dat er een viral ontstaat. We zien dit als een mooie, anonieme start die past bij de “unsung heroes” in het liedje.

 

NB Voor degenen die het gemist hebben hier een fimpje van het miniconcertje.