Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Actueel Nieuws Grafisch Lyceum haalt meer dan 1500 euro op voor Serious Request
18 december 2015 |

Grafisch Lyceum haalt meer dan 1500 euro op voor Serious Request

​Het Glazen Huis van Serious Request opent vandaag haar deuren, maar op het Grafisch Lyceum in Rotterdam zijn ze al begonnen met hun eigen actie. In vijf dagen maakten de studenten vijftig uur live radio, om geld in te zamelen.

 

Na bijna vijftig uur tv en radio op GLR Serious Request, met vele prachtige reportages, interviews, liveoptredens en nog veel meer muziek, maakten studenten Redactioneel Jill Algera Martins en Dewi Buzink het opgehaalde bedrag bekend: 750 euro!

Een week lang GLR Serious Request heeft een geweldig resultaat opgeleverd. Via donaties, muziekaanvragen en verkoop van Serious-Requestartikelen was rond vrijdagmiddag half 2 al iets meer dan 750 euro opgehaald. Het bedrag zal nog verder oplopen, omdat op dat moment nog niet al het geld was geteld. Rob Hoogstraaten, lid van het college van bestuur, sloot de week af en vertelde op het podium dat de school het bedrag gaat verdubbelen. Dat betekent dat vanuit het GLR meer dan 1.500 euro gaat naar het goede doel van Serious Request: kinderen in oorlogsgebieden.