Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Rotterdam Actueel Nieuws Netwerken op de Business Challenge
21 juni 2016 |

Netwerken op de Business Challenge

#Fondsenwerving In de ochtend van 16 juni vertrok de Rode Kruis bus met promotiemateriaal richting De Kuip. Voor de tweede keer waren wij uitgenodigd door de organisatoren - Lodder Events, JDS en Rijnmond Business - om ons onder het bedrijfsleven te mengen en te vertellen wat het Rode Kruis, juist samen met ondernemend Rotterdam, kan doen. De stad een beetje veiliger maken bijvoorbeeld of gezamenlijke activiteiten voor sportende Rotterdammers op touw zetten.

IMG_3200.JPG

Een mooi Rode Kruis team was aanwezig om deze promotieactie tot een succes te maken: onze relatiemanager Tom Fikkert natuurlijk maar ook Albert van de Wege en EHBO-ers Barbara Velthuysen, Reinder Sudmeijer en stagiair Ka-Kin Fung. Ook oud-burgemeester van Rotterdam, Ivo Opstelten, bezocht de stand.

Eerste contacten met mogelijk nieuwe sponsoren zijn gelegd. Er zijn EHBO cursussen aangeboden en nadere creatieve manieren van samenwerking in de steigers gezet. Daarnaast heeft Albert een radio interview gegeven aan RTV Rijnmond om onder andere aandacht te vragen voor #GreenMobileonTour; de inzamelingsactie voor oude mobieltjes. 
IMG_3201.JPG

Ook dit hoort bij het Rode Kruis - contacten leggen met bedrijven en samen met hen ideeën ontwikkelen voor mooie activiteiten. Help je mee?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe projectmedewerkers fondsenwerving​.

Artikel delen?