Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Renkum-Wageningen Nieuws Kerstdiner vrijwilligers 2013
19 december 2013 |

Kerstdiner vrijwilligers 2013

​​​Maandagavond 16 december 2013 hebben vijftig vrijwilligers van de afdeling Renkum-Wageningen genoten van het jaarlijkse kerstdiner. Ook dit jaar waren we weer te gast in 'Ons Huis' te Wageningen.

 

Joke Wennekes, Lies Wichers en Aty Valkhof hadden er voor gezorgd dat de aanwezigen in een sfeervol versierde zaal konden genieten van een uitgebreid en smakelijk Chinees buffet.

 Een geschreven, toepasselijk welkomstwoord van Christian de Kleijn werd door Marij Barends voorgelezen. Sinds kort is Christian de nieuwe voorzitter van de afdeling. Vanwege zijn studie verblijft hij een aantal maanden in het koude IJsland en kon daarom niet persoonlijk aanwezig zijn.Tijdens het kerstdiner werden Jennie Gosen, Joke Stunnenberg en Joke Wennekes door bestuurslid Wim Valkenburg toegesproken en bedankt voor hun grote inzet in de vele jaren waarin zij actief zijn geweest voor de afdeling. Uit handen van Wim Valkenburg kregen zij als dank een VVV-bon uitgereikt.


We kijken terug op een gezellige avond. Het was een mooie afsluiting van een jaar waarin veel vrijwilligers van de afdeling Renkum-Wageningen op een betrokken, deskundige en enthousiaste wijze de verschillende activiteiten van het Rode Kruis binnen en buiten de afdeling hebben uitgevoerd. Nogmaals dankt het bestuur iedereen voor zijn/haar inzet.