Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Renkum-Wageningen Dit zijn we Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

​Marjolein Bassie - Neeleman vertrouwenspersoon van de afdeling Renkum-Wageningen


Soms zie je bij een inzet slachtoffers met ernstige verwondingen. Dit kan behoorlijk aangrijpend zijn. Het kan moeilijk zijn om hierover te praten met familie en vrienden die zelf geen EHBO doen. Een gesprek met een vertrouwenspersoon die zelf ook ervaring heeft met zieke mensen kan dan prettig zijn. 
Marjolein is zo iemand daarom heeft het bestuur haar vanaf 1 januari 2012 benoemd tot vertrouwenspersoon voor onze afdeling. Als EHBO-instructeur is zij op de hoogte van de gang van zaken binnen de afdeling. Onlangs is zij afgestudeerd als arts aan de universiteit van Utrecht. Ze heeft dagelijks met zieke mensen te maken. Ze is geïnteresseerd in mensen en hun achtergrond. Een luisterend oor kan ze altijd bieden, indien nodig weet ze ook de weg naar professionele hulp.

Je kunt Marjolein altijd bereiken via  marjolein.neeleman@gmail.com.

Natuurlijk kun je haar ook aanspreken na afloop van een EHBO-les. Een gesprek kan als onderwerp een indrukwekkende EHBO-inzet hebben. Daarnaast is er ruimte voor een gesprek over een conflict met anderen binnen het Rode Kruis of persoonlijke moeilijkheden.