Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Pijnacker-Nootdorp Actueel Nieuws Mooie matches op de beursvloer
2 november 2016 |

Mooie matches op de beursvloer

​​Op 27 oktober vond voor de tweede keer de beursvloer Pijnacker-Nootdorp plaats. Doel van de beursvloer is dat ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en samenwerkingsverbanden​ aangaan.

Voor het Rode Kruis is de beursvloer met twee matches succesvol verlopen. Het blad "Nootdorp Nu" zal een uitgebreide verslaglegging over het Rode Kruis PN verzorgen.  Als tegenprestatie geeft het Rode Kruis een paar lessen Jeugd-EHBO in groep acht van basisschool St. Jozef in Nootdorp.
 
Samen met de Bibliotheek en de Rabobank wist het Rode Kruis een driehoek match te maken. De Rabobank verleent medewerking bij aanvraag voor donatie van een AED bij het Coöperatiefonds van de RABO.  De AED zal geplaatst worden aan de gevel van Buurt & Zo. 
De tegenprestatie is gratis gebruik van een lokaal in Buurt &Zo voor een reanimatie-AED les voor  medewerkers van de Rabobank.

De beursvloer is een initiatief van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging en Bureau Vrijwilligerswerk en was ook dit jaar weer een groot succes.
 
beursvloer 2016.jpg
beursvloer 2016 2.jpg

Artikel delen?