Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Pijnacker-Nootdorp Actueel Nieuws Koninklijke onderscheiding voor Fred Tijssen
25 april 2014 |

Koninklijke onderscheiding voor Fred Tijssen

Tijdens de lintjesregen op vrijdag 25 april is onze voorzitter Fred Tijssen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

​​​​De versierselen voor deze onderscheiding werden tijdens een speciale bijeenkomst in Het Witte Huis in Pijnacker uitgereikt en opgespeld door burgemeester Buddenberg. 
In zijn toespraak schetste hij de vele bijzondere verdiensten van Fred voor de samenleving. Fred is ruim 40 jaar actief in het sociale, sportieve en kerkelijke leven. Hij begon in 1971 als wedstrijdleider bij de Bridge Club van de Haagse politie. Daarnaast was hij jarenlang betrokken bij de turnvereniging van zijn dochters. 
Fred is sinds juni 2009 actief bij het Rode Kruis afdeling Pijnacker-Nootdorp. Als vrijwilliger gaat hij regelmatig, samen met zijn vrouw Riny, ​mee met de boot J. Henry Dunant voor het verzorgen en ondersteunen van de gasten tijdens de bijzondere vakanties. Naast voorzitter van het Rode Kruis is Fred ook voorzitter van de Bridge Club Nootdorp en penningmeester bij zangkoor Laus Deo.
Het Rode Kruis Pijnacker feliciteert Fred met de zeer verdiende onderscheiding.

Koninklijke onderscheiding Fred Tijssen.JPG