Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Pijnacker-Nootdorp Actueel Nieuws Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht
1 september 2014 |

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht

​Op zondag 21 september vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kun je geld verdienen voor het Rode Kruis Pijnacker-Nootdorp. Steun ons en fiets ook (weer) mee!​​

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt.  
Voor iedereen die namens het Rode Kruis meefietst, stort de Rabobank € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km en de wielerroute) in onze kas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen. 

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen​. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens het Rode Kruis deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden 
Voor het Rode Kruis is er nog een aantal plaatsen voor de 30 en 60 km beschikbaar. Wil je meefietsen?  Stuur een mailtje naar nrk-afd-pn@live.nl. Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt.  
De start is bij De Viergang, Sportlaan 1b, Pijnacker. Vertrektijd is tussen 10.30-11.00uur. Elke deelnemer ontvangt bij de start een stempelkaart en een routebeschrijving.  Het startnummer van het Rode Kruis is 36.

Meer informatie
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobankzuidhollandmidden.nl.