Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Pijnacker-Nootdorp Actueel Nieuws Colleges Psychologie van het Geluk
23 mei 2016 |

Colleges Psychologie van het Geluk

Heeft u dat ook, dat u denkt waarom denk ik dit of waarom doe ik dat? Om daar meer inzicht in te krijgen organiseert de SWOP in samenwerking met het Rode Kruis Pijnacker-Nootdorp en de Stichting “Oud geleerd Jong gedaan “ (OGJG)  colleges over de Psychologie van het Geluk.

Psychologie is de leer van waarom we wat doen onder bepaalde omstandigheden. In de colleges “Psychologie van het geluk” wordt op eenvoudige en begrijpelijke wijze uitgelegd door welke verschillende psychologische fases we gaan als we geluk hebben. Geluk zorgt ervoor dat je het uitstraalt op je omgeving, het is aanstekelijk en je wordt ​er positief van. W​ilt u hierover meer weten, kom dan naar de colleges in Welzijnscentrum Keijzershof. 

​De colleges worden gegeven door studenten die in het laatste jaar van hun opleiding zitten. De colleges bestaan uit vier sessies van één uur en worden gehouden op maandag  6, 13, 20 en 27 juni van 14.00uur tot 15.00 uur.
​Na afloop van de colleges ontvangt iedere deelnemer een getuigschrift.
De kosten bedragen 25 euro per persoon (inclusief een consumptie).
De colleges gaan door bij minimaal 10 personen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janneke Bakker. Aanmelden is mogelijk via 015-3692812 of via janneke@swop.nl. Bent u niet in staat om op eigen gelegenheid naar het welzijnscentrum te komen? Dan kunt u gebruik maken van de vervoersdienst van de SWOP (hier zijn wel kosten aan verbonden).

Artikel delen?