Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Oss e.o. Dit doen we Zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid &EHBO op maat

​​​Vrijwilligers van Zelfredzaamheid bieden in de regio Het Maasland hulp aan mensen die dat nodig hebben. Zo bieden ze hulp aan en organiseren zij activiteiten voor iedereen die een beperking heeft, chronische ziek is of in een sociaal isolement zit. En ook voor huisgenoten die zorgen voor een zieke of mindervalide. 
Zo brengen vrijwilligers een bezoek aan huis,  coördineren telefooncirkels, organiseren vakantieweken voor jongeren en ouderen, (dag)uitstapjes, ontspanningsbijeenkomsten en ontmoetingsmiddagen maar, leren hen ook zelfredzamer te worden.

EHBO op maat
Binnenkort starten wij ook met de workshop EHBO t.b.v. ​baby's en kinderen. Deze is speciaal ontwikkeld voor ouders van baby's en/of kinderen. In 3 uur tijd leer je de belangrijkste EHBO vaardigheden bij de 7 meest voorkomende baby-kind ongevallen:


workshop1.jpgVerslikking​

Bewusteloosheid

Hersenschudding

Verstuiking

Huidwond

Brandwonden

Vergiftiging

Een nuttige avond met partner/vriend(in) of familie Workshop3.jpg

Neem contact op met Wilma Berkelaar en doe dit samen met bijvoorbeeld je partner, vriend(in) of familielid. Op die manier heb je samen een leuke en nuttige avond.Wilt u meer weten over onze Zelfredzaamheid​ en EHBO op maat? 
​Belt u gerust naar Wilma Berkelaar, (0412)481750 of 06 53116323​

​​