Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Oisterwijk Actueel Nieuws Rode Kruis in de boot!
23 augustus 2016 |

Rode Kruis in de boot!

​​

Op 7 juni heeft de afdeling van het Rode Kruis Oisterwijk/Haaren een bus-bootreis georganiseerd voor gasten die niet in staat zijn om zelfstandig een dagje uit te gaan. Met 2 bussen, 1 rolstoel bus en een gewone touringcar, is er ingestapt in Oisterwijk en een deel in Helvoirt. ​​

De Rode Kruisgasten kwamen uit Oisterwijk, Moergestel, Haaren, Esch Biezenmortel en Helvoirt. De trip ging naar Appeltern alwaar de koffie  klaar stond bij Moeke Mooren. Na een voortreffelijke lunch werd er ingescheept op de rondvaartboot "De Sluizer". Een vaart van ruim 2 uur langs diverse Hanzesteden aan de Maas. 


Bootreisje.png

Aangezien het prachtig weer was werd er volop genoten van het mooie uitzicht en vele gasten hadden een plek gekozen boven op het dek en met een drankje erbij was het een feestelijk gebeuren. De terugweg weer met de bus langs de mooie dijken en dorpen was een lust voor het oog. Tevreden was ieder rond 6 uur weer thuis en kan men terug kijken op een mooie dag. Het bestuur van het Rode Kruis bedankt tevens alle vrijwilligers die zich ingezet hebben voor deze doelgroep. De Sichting De Schuur heeft door haar sponsor actie mede deze dag mogelijk gemaakt.


Artikel delen?