Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Noordoostpolder Dit doen we Eerste hulp Hulpverlening bij evenementen

Hulpverlening bij evenementen

Als u een evenement verzorgt binnen de gemeente Noordoostpolder kunt u EHBO-assistentie aanvragen bij onze afdeling, daaraan zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden en kosten verbonden.
Wij verzoeken u dringend om uw aanvraag ruim van te voren in te dienen, dit wil zeggen niet later dan 8 weken voordat uw evenement plaatsvindt, op deze wijze hebben wij genoeg tijd om de juiste mensen bij uw evenement te plaatsen.
Onze vrijwilligers doen de EHBO inzet in hun vrije tijd, de meeste hebben een vaste baan of andere verantwoordelijkheden en kunnen zich niet op het allerlaatste moment vrij maken, vooral evenementen die op een werkdag plaatsvinden, kunnen problemen opleveren.
Maak daarom van uw aanvraag om EHBO géén sluitpost, want u loopt het gevaar dat uw evenement géén doorgang kan vinden als u niet beschikt over EHBO’ers.

Een aanvraag houdt niet automatisch in dat u dan ook verzekerd bent van de inzet van EHBO’ers.

Verzorgt u een evenement buiten de gemeente Noordoostpolder, dan raden wij u aan om contact op te nemen met de Rode Kruisafdeling van de betreffende gemeente.

Als u moet wachten op het afgeven van een vergunning door de gemeente voor het houden van uw evenement, reserveer dan in ieder geval op tijd de EHBO'ers ook al heeft u de vergunning nog niet binnen.

Hulpverlening voor uw evenementen kunt u aanvragen via Aanvraagretourformulier word.docAanvraagretourformulier word.doc