Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Noord- en Oost Gelderland Wat kunt u doen

Vrijwilliger, collectant, lid of donateur?

Word ook vrijwilliger

​​​​​​Word vrijwilliger

Bent u sociaal vaardig? Bent u die vrijwilliger, die zich operationeel of bestuurlijk wil inzetten voor de kwetsbare groepen in de samenleving? Die de zelfredzaamheid van anderen kan stimuleren? Die mensen met elkaar in contact kan brengen? Bent u de begeleider die een paar uur per maand tijd vrij wil maken voor andere mensen?

Wij bieden begeleiding en professionele ondersteuning. Onkostenvergoeding en verzekering. Een leuk vrijwilligersteam. Wij bieden u de mogelijkheid om naast het deelnemen aan scholing en themadagen, ervaring op te doen bij de grootste humanitaire hulporganisatie die wereldwijd actief is.

Neem voor meer informatie over de activiteiten in uw gemeente contact op met de lokale afdeling van het Rode kruis. Of bekijk de actuele vacatures​.

Word collectant

Collecteren is één van de meest persoonlijk én directe manieren van het geven van hulp. Collecteren doe je door - alleen of met anderen - met een collectebus op pad te gaan, waarbij je mensen op straat of aan de deur persoonlijk aanspreekt en vraagt om een bijdrage voor een goed doel. We geven mensen de gelegenheid om persoonlijk hun steentje bij te dragen aan de doelen van het Nederlandse Rode Kruis.

Collecteren is een kleine moeite met een groot effect!​

​Het Nederlandse Rode Kruis is een vereniging met leden en donateurs die financiële steun geven. Bent u al lid of donateur van uw afdeling? ​​​

Meld u nu aan!