Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Noord- en Oost Gelderland Actueel Nieuws Nieuwjaarsreceptie
25 november 2010 |

Nieuwjaarsreceptie

nieuwjaarsreceptie.jpgDe voorzitter, mevrouw Ria Dohmen, heette de vrijwilligers welkom en wenste iedereen een goed en gezond 2010.

Ook sprak zij de wens uit dat het goede werk van het Nederlandse Rode Kruis in onze afdeling nog lang door mag gaan. Er werden dit jaar 9 jubilarissen gehuldigd, hieruit blijkt maar weer dat velen al jarenlang trouw vrijwilliger zijn bij het Nederlandse Rode Kruis.
 
nieuwjaarsreceptie_01.jpgDe jubilarissen waren dit jaar: de dames J. Hogeslag-Abbink en A.B. Wesselink-Mekking, beide 10 jaar vrijwilliger recreatieve activiteiten bij de groep Vorden, zij ontvingen een medaille met oorkonde. De dames D.A. Veenink-Jansen, J. Wolsink-Brus en J.G.G. Scheers en de heren H.A. Huis in 't Veld, J.H. Lockhorst, P.M.T. Beerten enJ. Scheer voor 20 jaar eerste hulpverlener bij de groep Zelhem-Halle, zij ontvingen een gesp met oorkonde.

De heer Scheer en de dames Wolsink en Scheers konden deze avond helaas niet aanwezig zijn, zij ontvangen de onderscheiding en oorkonde op een latere datum.
De heer B. Diepenbroek is deze avond extra in het zonnetje gezet voor onder andere zijn jarenlange inzet voor de collecte als collectecoördinator.