Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen District Noord- en Oost Gelderland Actueel Nieuws Zoek jij mee naar lege plekken en nieuwe activiteiten?
25 april 2013 |

Zoek jij mee naar lege plekken en nieuwe activiteiten?

 
Onze missie is mensen helpen die het meest kwetsbaar zijn. Maar wie zijn dat precies? Waar vinden wij hen? En wat hebben ze precies nodig? Met een omgevingsscan zoeken we antwoorden op deze en nog meer vragen. Wil jij ook meedenken over de toekomst van onze hulpverlening? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op donderdagavond 2 mei in Zelhem.
 
Tijdens deze bijeenkomst delen we informatie over de ontwikkelingen binnen het Rode Kruis. Ook vragen we aandacht voor en oefenen we met ‘de Omgevingsscan’ door middel van een workshop.

De Omgevingsscan

Een draaiboek met een stappenplan. Een hulpmiddel om goed om ons heen te leren kijken en gebruik te maken van onze kennis en dat van anderen. Met de juiste personen op de juiste plek. Dát is de ‘Omgevingsscan’. We gaan op zoek naar lege plekken en nieuwe activiteiten voor onze hulpverlening. 

Programma

De bijeenkomst vindt plaats op 2 mei van 17.00 – 22.00 uur plaats in Cultureel Centrum ‘De Brink’, Stationsplein 12 in Zelhem.

  • 17.00 uur: Inloop

  • 17.30 uur: Opening door Alexander Dudok van Heel

  • 18.00 uur: Samen een hapje eten.

  • 18.30 uur: Toekomst en ‘de Omgevingsscan’
  • 21.00 uur Afronding / sluiting​

Meld je aan!

Ben jij vrijwilliger en wil je meedenken over de toekomst van onze hulpverlening? Meld je dan snel aan bij Alexander Dudok van Heel, lid dagelijks bestuur, of Hanneke Verweij, adviseur, via achterhoek@redcross.nl​.​