Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Nieuwe Waterweg Noord Dit doen we Sociale Hulp Aanvraag (rolstoel)vervoer

Aanvraag (rolstoel)vervoer

​Voor aanvragen van (rolstoel)vervoer en voor informatie hierover kunt op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen met telefoon 010-2340099.

Het  Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord verzorgt aangepast vervoer voor mensen die slecht ter been zijn en voor rolstoelgebruikers voor talloze gelegenheden, zoals bijvoorbeeld naar dokter, ziekenhuis, familie, theater, vakantieadres.
 
Dit vervoer vindt plaats van kamer tot kamer, de klant wordt thuis opgehaald en naar de plaats van bestemming gebracht, waarbij de klant de stoep op, de drempel over en zo nodig zelfs de trap op wordt geholpen. Onze aangepaste rolstoelbussen rijden elke dag van de week.
 
Ook wanneer de klant geen trappen meer kan lopen en er is geen lift in het pand aanwezig dan bieden wij de oplossing aan. Met onze automatische traploper brengen we de klant van 3 hoog naar beneden en weer terug.
Onze chauffeurs en begeleiders zijn hiervoor speciaal opgeleid.
 
Om voor dit vervoer in aanmerking te komen hoeft men geen lid te zijn van het Rode Kruis.
 
Een enkele rit binnen ons district, dat loopt van Overschie tot Hoek van Holland, kost € 9,00, ongeacht het aantal personen. Een retourtje komt dus neer op € 18,00. Wilt u vervoerd worden naar andere bestemmingen buiten ons district, dan kunt u informatie inwinnen over de tarieven op onderstaand telefoonnummer.
 
Voor afspraken en informatie kunt u op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur bellen naar telefoonnummer 010-2340099. Per mail zijn wij bereikbaar op NRKNWNvervoer@gmail.com.