Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Nieuwegein Actueel Nieuws Uitje vrijwilligers Mantelzorgondersteuning en Sociale activering
2 september 2016 |

Uitje vrijwilligers Mantelzorgondersteuning en Sociale activering

​Op donderdag 01 september 2016 was er een gezellig dagje uit voor de vrijwilligers van de Mantelzorgondersteuning en de Sociale Activering. DSC04770klein.jpg

 Er werden twee tuinen in Brummen bezocht. In de ochtend waren ze in de Brummense Overtuin waar een zeer bevlogen rondleiding werd verzorgd door Rick van Tongeren, die de tuin helemaal zelf ontworpen en aanlegt heeft.

Na de voortuin was er koffie met een echte Brummense koek. Daarna werd de excursie vervolgd door de prachtige achtertuin met verschillende tuinstijlen en vijvers. Gelukkig was er achterin een groot prieel met luie stoelen waar geschuild kon worden want ze werden overvallen door een flinke regenbui.

Vervolgens op pad naar de volgende tuin. Dat was Het Rhienderenseveld, de tuin van Ria Stam. Daar was op de gezellige veranda een heerlijke lunch klaar gemaakt, waarvan werd gesmuld.  Ze hadden geluk, waren zo ongeveer de laatste bezoekers. De tuin wordt na september voor publiek gesloten.

Het was mooi om zo, als groep vrijwilligers die elkaar niet vaak zien, lekker ongedwongen een dag samen op te trekken en onder het genot van een lekkere lunch en het verblijf in mooie tuinen, van gedachten te kunnen wisselen. 

DSC04770klein.jpg

Artikel delen?