Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Nieuwegein Actueel Nieuws Drie Jubilarissen
15 juli 2016 |

Drie Jubilarissen

DSC04189foto jubileum.JPG

Drie jubilarissen​

Op 19 april vond een bijzondere huldiging plaats.  Nelie Huisman en Hennie Meijrink kregen de speld voor 40 jaar inzet voor het Rode Kruis, Ineke Tebbens de medaille voor 10 jaar. 

Nelie Huisman startte 40 jaar geleden bij de Welfare en is, na allerlei andere taken door de jaren heen, nog steeds actief. Zij bezoekt een cliënt, die inmiddels in de Geinsche Hof woont. Ook verzorgt zij nog tweewekelijks de lunch in "De Dichter" en leest daar voor.

Henny Meijrink was altijd zeer actief bij verzorgingshuis Zuilenstein, op het gebied van de Welfare en bij de organisatie van evenementen. Nog steeds doet ze ​​activerend huisbezoek en is​ actief bij "De Dichter", waar ze het ontbijt verzorgt.

Ineke Tebbens kreeg de medaille voor 10 jaar vrijwillige inzet uitgereikt. Deze mijlpaal bereikte ze vorig jaar. Zij was tot 1 januari 2015 Coördinator Sociale Activering. Nu doet zij nog activerend huisbezoek. Al met al zijn wij trots deze drie fantastische vrijwilligers te kunnen eren met deze officiële onderscheidingen.

​ 

Artikel delen?