Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Nieuwegein Actueel Nieuws Fotoshoot Contactcirkel
3 september 2015 |

Fotoshoot Contactcirkel

004.jpg​Nieuwegeinse deelneemsters komen op Landelijke folders

Enige maanden geleden werd Gerda Veltman, coördinator van de contactcirkel benaderd door een medewerkster van het Rode Kruis uit Den Haag of cliënten van onze contactcirkel mee wilden werken aan een nieuwe, landelijke, folder over dit onderwerp.
Omdat onze contactcirkel de enige cirkel blijkt te zijn die zelfstandig draait werd, conform de wens van het Verenigingskantoor, onze cirkel uitgekozen voor de fotoshoot.  Er zouden foto´s genomen worden voor de nieuwe folder en naar later bleek ook voor ander promotie materiaal. De foto´s werden gemaakt door Sacha de Boer, ex Nieuwslezeres van de NOS. Van het Rode Kruis was Annette Arnolds van de afdeling PR meegekomen.
Drie dames hadden er geen bezwaar tegen dat hun gezicht op de landelijke folders zou komen te staan en dus overal te zien zouden zijn!
Op 3 september 's morgens om 10 uur was de eerste sessie. De dame zat om 10 uur klaar met keurig, door de kapper, gekapt haar.
Eerst werd kennisgemaakt, koffie gedronken en een contract getekend waarin toestemming werd gegeven om de foto´s te mogen publiceren. Daarna werden er 10 tallen foto´s gemaakt. Ook werd nog een interview afgenomen en rond 12 uur stapten de dames weer op, want om 13.00 uur was de tweede shoot.
Ook hier werd een contract getekend en een interview afgenomen. Daarna werden er ontelbare foto’s genomen. Het was een​ geanimeerde dag. De dames waren erg enthousiast over het geheel. Als presentje krijgen zij de foto ´s opgestuurd.