Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Nieuwegein Actueel Nieuws Bezoek aan Glasblazerij in Leerdam
16 mei 2016 |

Bezoek aan Glasblazerij in Leerdam

DSC04275Leerdam.jpg​​​Het jaarlijkse uitje van onze afdeling Nieuwegein ging dit jaar naar de Glasblazerij in Leerdam. ​

Jaarlijks proberen we toch wel een uitje te organiseren voor een bepaalde doelgroep. Deze keer brachten we op donderdag 12 mei een bezoek aan de Glasblazerij in Leerdam. De meeste deelnemers waren leden van de contactcirkels. Voor hen alleen al leuk om de persoon die je dagelijks aan de telefoon hebt, nu eens in levende lijve te ontmoeten. 
Het was een leuke dag, al waren er wel een paar hindernissen te nemen. De kleine Touring Car van het Rode Kruis, die we voor deze dag hadden gehuurd, wilde bij het ophalen in Utrecht niet starten, wat natuurlijk een akelig probleem was. Gelukkig konden we met twee kleine busjes en mijn auto, ondanks nog wat zoekwerk onderweg, op tijd de lunch in de “Uitblaserije”halen. Na de lunch een mooie demonstratie van dit bijzondere vak, met fraaie eindresultaten. Daarna nog heerlijk buiten op het terras met ons allen wat gedronken. Om ongeveer 5 uur was iedereen weer thuis gebracht. Bijzonder was dat o.a. leden van de Rotary in de ochtend deelnemers haalden en bij terugkomst weer naar huis hebben gebracht. Het was een geslaagde, zonnige, dag.
 

Artikel delen?