Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Nieuwegein Actueel Nieuws Afscheid 2 bestuursleden
14 oktober 2016 |

Afscheid 2 bestuursleden

​​​​​Woensdag 12 oktober 2016 heeft het bestuur van het Rode Kruis Nieuwegein afscheid genomen van voorzitter Jacques Hauptmeijer en bestuurslid Anneke ten Hove. Beide waren respectievelijk 10 en 8 jaar actief in het bestuur en hebben beide een grote bijdrage geleverd. 

Jacques, Carla en Anneke luisteren naar dankwoord.jpgHet afscheid bestond uit een heerlijk etentje bij de Eeterie 03402 in Nieuwegein. Voor het hoofdgerecht sprak de nieuwe voorzitter Paul Reusch enkele woorden van dank uit. Zowel voor Jacques als voor Anneke was er als blijk van grote waardering,  een waardebon voor theater de Kom in Nieuwegein.

Na deze dankwoorden sprak Jacques enkele woorden over en tegen elk van de genodigden. Aan het einde van de avond deelde Anneke nog enkele herinneringen.

Zowel voor Jacques als voor Anneke is al een opvolger gevonden. Cathalijne Visser-Veldhuizen zal de taken van Anneke zo goed mogelijk gaan overnemen en de nieuwe voorzitter van het Rode Kruis Nieuwegein is Paul Reusch. Hij vindt het een eer om samen met de bestuursleden de Rode Kruis vrijwilligers in Nieuwegein in staat te stellen hun activiteiten optimaal uit te kunnen voeren.

Via deze weg nogmaals hartelijk dank aan Jacques en Anneke voor de vele jaren inzet en succes aan Paul en Cathalijne met het vervullen van hun nieuwe functies.

Artikel delen?