Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Meierijstad Boekel Boxtel Wat kunt u doen

Wat kunt u doen

​

 

Steun ons

 

Particulier

Voor particulieren zijn er verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Zo  kun je donateur worden, een gift geven tijdens de collecteweek of vrijwilliger worden voor het Rode Kruis Veghel e.o..

Donateur
Als donateur van het Rode Kruis schenk je maandelijks een vast bedrag. Tevens kun je er voor kiezen om ieder kwartaal ons magazine te ontvangen om op de hoogte te blijven van onze acties. Zo weet je exact wat er met je  gift gebeurt. Als donateur ben je ook direct lid van het Rode Kruis. Ben je woonachtig in Veghel of omgeving dan steunt u  je met uw  je donatie ook de afdeling Veghel.

Vrijwilliger
Het Rode Kruis helpt de meest kwetsbare mensen in Veghel en omgeving. Ruim 135 vrijwilligers zorgen voor de uitvoering hiervan en regelmatig komen er meer vrijwilligers bij. Zij zijn bijvoorbeeld actief als vakantiebegeleider, Eerste Hulpverlener, voorlichter, social mediavrijwilliger of projectcoördinator . Maak een afspraak voor een intakegesprek om te kijken welke functie het beste bij jou past, wfseifert@freeler.nl.

Collectant
Al met een paar uurtjes tijd kun je iets betekenen voor het Rode Kruis, namelijk als collectant! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collectanten. Je kunt je aanmelden als collectant of via Marpi Keuben, marpia@live.nl.

Schenk via testament
Het Rode Kruis is net als andere Goede Doelen mede afhankelijk van inkomsten uit nalatenschappen. Daarom zijn we ook blij met het feit dat de overheid het schenken aan Goede Doelen stimuleert met onder meer een gunstige successieregeling. Voor mensen die een hechte band met Veghel en omgeving hebben, bijvoorbeeld omdat ze hier geboren zijn of al lang wonen kan dit een mooie manier zijn om iets na te laten aan de lokale afdeling van het Rode Kruis.
 

Houden vragen rond uw nalatenschap u al enige tijd bezig? Wat moet ik regelen? Wie wil ik begunstigen in mijn testament? Wij informeren u graag over de mogelijkheden om na te laten aan het Rode Kruis. En hoe u het Rode Kruis tot executeur kunt benoemen.

Steun ons als bedrijf
Voor bedrijven  zijn er verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Zo kunt u als bedrijf een van onze lokale projecten sponsoren.
Wilt u meer informatie hoe u ons als bedrijf kan steunen? Neem dan contact op met onze fondsenwerver.

Contact

Contactgegevens:
Rode Kruis Veghel e.o.
Evertsenstraat 1
5463 HM  Veghel
info@rodekruisveghel.nl


De afdeling Veghel is deel van het district Brabant Noord, samen met de afdelingen Land van Cuijk , Het Maasland, Uden, Sint-Oedenrode, Boxtel-Liempde en 's-Hertogenbosch.

Het dagelijks bestuur (DB) van de afdeling heeft de volgende bezetting:

Voorzitter                       :
Vice-voorzitter               :  
Secretaris                        : 
Penningmeester            :