Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Meierijstad Boekel Boxtel Dit doen we Fondsenwerving en communicatie

Fondsenwerving en communicatie

Het Rode Kruis Veghel e.o. organiseert fondsenwervende activiteiten om haar activiteiten te financieren. Dit varieert van evenementen tot acties met scholen en samenwerking met lokale partners. Daarnaast ontvangen wij steun voor onze activiteiten uit donaties en subsidies, zowel in geld als goederen, waardoor wij hulp kunnen bieden aan de meest kwetsbaren. De jaarlijkse collecte is daarnaast een belangrijke fondsenwervende activiteit.

 

Collectant worden

Om onze activiteiten te blijven voortzetten is geld nodig. Dat betekent dat we veel collectanten nodig hebben, bent u bereid om een paar uurtjes ons te helpen bij het collecteren, waarvan de opbrengst 100% in Veghel en omstreken blijft, meld u dan bij ons aan! U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar Marina de Klijn
 

Communicatie

Communicatiemiddelen zorgen ervoor dat bewoners uit Veghel, Boekel, Erp, Mariaheide, Vorstenbosch, Zijtaart en Eerde bekend zijn met de activiteiten die de vrijwilligers van fondsenwerving en collecte Veghel organiseren. Maar ook de communicatie naar de inwoners van het gebied is belangrijk.