Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Meierijstad Boekel Boxtel Actueel Nieuws Weekmarkt
8 september 2015 |

Weekmarkt

Veghel - Donderdag 10 september staat het Rode Kruis, afdeling Veghel met een kraam op de weekmarkt in Veghel. Zelfgemaakte spullen worden tegen mooie prijzen verkocht om het goede doel te steunen.​​

 

Afgelopen zomer zijn er veel mooie spullen gemaakt door de dames aan verschillende activiteiten van Het Rode Kruis. Deze worden tijdens de marktdag verkocht tegen kostprijs. Denk aan: gebreide truitjes, hemdjes, sloffen, vesten, poncho’s, mutsen, baretten en dassen. Maar ook tasjes, dekentjes, speelkleedjes, baby omslagdoeken, gastendoekjes baddoeken en tafelkleden voor binnen en buiten liggen op u te wachten.

Kortom: allerlei leuke cadeautjes voor jong en oud. Te veel om op te noemen!

Komt u ook een kijkje nemen? U moet dit gezien hebben.

 

De kraam van Het Rode Kruis zal te vinden zijn naast op de weekmarkt in Veghel. Met de opbrengt van de spulletjes kunnen diverse goede initiatieven gesteund worden. Door het organiseren van verschillende activiteiten wil het Rode Kruis, Veghel e.o. het sociale isolement van mensen in deze regio doorbreken. Juist voor die mensen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken of voor mensen die minder mobiel zijn.

 

Komt u zelf even kijken, er is vast iets voor u bij.

Tot donderdag!