Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Meierijstad Boekel Boxtel Actueel Nieuws Bridgen voor het goede doel
26 februari 2015 |

Bridgen voor het goede doel

 bridge.jpg

Veghel - Het Rode Kruis organiseert ook dit jaar weer een                            bridgedrive voor Veghel en omstreken. De drive wordt gehouden in het Dorpshuis in Zijtaart op zaterdag 14 maart. De opbrengsten van de bridgedrive gaan naar de Sociale Hulp projecten van het Rode Kruis, afdeling Veghel.

Door het organiseren van verschillende activiteiten wil het Rode Kruis Veghel e.o. het sociale isolement van mensen doorbreken. Juist voor die mensen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken of voor mensen die minder mobiel zijn. Denk hierbij aan vrijetijdbesteding en ontspanning, telefooncirkels voor mensen die behoefte hebben aan regelmatig contact en aan speciale vakantieprojecten voor mensen die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen.

Met de opbrengst van de bridgedrive zullen deze projecten gesteund worden. De inschrijfkosten zijn € 17,50 per paar. Daarvoor ontvangen alle deelnemers een hapje en zijn er leuke prijzen te winnen. Iedereen die van bridge houdt en daarbij ook een sociale bijdrage wil leveren is welkom.

De bridgedrive is op zaterdag 14 maart in het Dorpshuis in Zijtaart. De zaal is open vanaf 12.00 uur en de bridgedrive begint om 13.00 uur.