Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leidschendam-Voorburg Dit doen we Eerste hulp Eerste Hulp

Eerste Hulp

 
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet je wat je moet doen bij bewusteloosheid of een hersenschudding?
Kun je jouw kind, vader, moeder of collega helpen als dat nodig is? Zorg dat je weet wat je moet doen. Bij een ongeval ben jij er immers als eerste bij.
Wij verzorgen diverse cursussen Eerste Hulp.

Uitgebreide Eerste Hulp bij Ongevallen

In een EHBO cursus leer je de basisvaardigheden om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen. De Uitgebreide EHBO cursus gaat nog een stapje verder.
In tien lessen van twee uur behandelen we o.a. bewusteloosheid, verslikking, beademing, reanimatie & AED, het beoordelen en behandelen van kneuzingen, botbreuken, brandwonden en vergiftigingen.
 

EHBO aan baby's en kinderen

In een cursus EHBO aan baby's en kinderen leer je in vijf lessen van twee uur wat je wel en niet moet doen bij ongelukken met kinderen.
 

Cursus Reanimatie en AED

Bij een hartstilstand telt elke seconde. Binnen 6 minuten de juiste hulp bieden vergroot de overlevingskans aanzienlijk. Leer in twee lessen van 2 uur reanimeren en de AED gebruiken.​
 

EHBO op maat

Wil je een cursus op eigen locatie organiseren? Of wil je de cursus op een uitzonderlijke manier inzetten? Wij bieden de mogelijkheid voor verschillende groepen om in een korte tijd en op diverse niveaus kennis van EHBO op te doen.
Wij gaan graag met je in gesprek om de wensen af te stemmen.
Bel (070) 386 41 66 voor meer informatie of neem contact op via:​