Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Wat kunt u doen Serious Request

Serious Request

Let's Clean this shit up
Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen wij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen. De actie werd voor het eerst gedaan in 2004. 3DJ's sluiten zich vrijwillig op in een Glazen Huis en draaien de week voor kerst request plaatjes voor geld. Op een nuchtere maag! Tegelijkertijd informeren de DJ's het publiek over de noodzaak van de actie.
Dit jaar staat het Glazen Huis van 18 tot en met 24 december in Leeuwarden.
3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor Kinderen die sterven door diarree.

Klik hier voor meer informatie over deze stille ramp.

Kom zelf in actie voor Serious Requestlogo SR 2013.jpeg
Nog slechts een paar weken voor dat 3FM Serious Request 2013 begint. Het grote aftellen is begonnen. Kom zelf alvast in actie voor Serious Request.
In de week voor Kerst sluiten de 3 FM DJ"s Coen, Paul en Giel zich op in het Glazen uis om geld op te halen. Maar ook in het land worden ontzettend veel acties georganiseerd. Gaan jouw handen ook kriebelen? Wil jij ook iets op poten zetten om zo geld op te halen voor Serious Request?

Meld je actie aan en breng al je vrienden op de hoogte van jouw initiatief. Kom zelf in actie voor Serious Request. De leukste acties worden tijdens Serious Request voor het voetlicht gebracht op de radio, televisie of op internet.
Meld je eigen actie aan via www.kominactie.nl

‚Äč