Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Wat kunt u doen Steun Rode Kruis Leiden

Steun Rode Kruis Leiden

Word donateur

Als donateur van het Rode Kruis schenkt u maandelijks een vast bedrag. Tevens kunt u er voor kiezen om ieder kwartaal ons magazine te ontvangen om op de hoogte te blijven van onze acties. Zo weet u exact wat er met uw gift gebeurt. Wilt u inspraak hebben in onze algemene ledenvergadering, dan kunt u ervoor kiezen lid te worden. De aanmelding verloopt via de landelijke organisatie van het Rode Kruis. Bent u woonachtig in Leiden dan steunt u met uw donatie de afdeling Leiden eo

Hulp van bedrijven

Bedrijven kunnen ons op allerlei manieren helpen. Bijvoorbeeld door expertise beschikbaar te stellen of door de werknemers een aantal uren per jaar in te zetten voor een vrijwilligersklus bij het Rode Kruis Leiden. Mogelijk is ook om onze activiteiten te sponsoren met een geldbedrag. Wilt u meer informatie hoe u ons als bedrijf kan steunen? Neem dan contact op met Renske Meijer, afdeling Fondsenwerving: 071- 531 3705, per e-mail rmeijer@redcross.nl.  

Schenk bij testament

Het Nederlandse Rode Kruis is net als andere Goede Doelen mede afhankelijk van inkomsten uit nalatenschappen. Daarom zijn we ook blij met het feit dat de overheid het schenken aan Goede Doelen stimuleert met onder meer een gunstige successieregeling. Voor mensen die een hechte band met Leiden hebben, bijvoorbeeld omdat ze hier geboren zijn of al lang wonen kan dit een mooie manier zijn om iets na te laten. Klik hier om meer te lezen over het nalaten aan het Rode Kruis.