Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws ​Het is weer druk in het gebouw aan de Apollolaan
13 september 2014 |

​Het is weer druk in het gebouw aan de Apollolaan

​​​De eerste dinsdag van september stroomde ons kantoor aan de Apollolaan weer vol. Na de zomervakantie zijn alle activiteiten weer van start gegaan.


Dinsdagavond 2 september was het weer een drukte van belang op de Apollolaan. Het nieuwe seizoen kon weer beginnen. Praktisch elke dinsdagavond komen vrijwilligers bij elkaar in het afdelingsgebouw aan de Apollolaan om (herhalings)lessen EHBO te volgen. 

Maar ook  de vrijwilligers van alle sociale activiteiten konden niet wachten om weer te beginnen en  kwamen bij elkaar om weer energie op te doen voor het nieuwe seizoen. Dit is de jaarlijkse gelegenheid waarbij alle dames van de taallessen, van de naailessen en van de sozen elkaar spreken en ervaringen uitwisselen. 
Onder het genot van een hapje en een drankje werden de activiteiten voor het komende jaar besproken. 

En de zelfgebakken cake werd ook gedeeld met de andere vrijwilligers die nog in of bij het gebouw rondliepen voor vergaderingen of klusjes. Het viel niet te ontkennen: de vakantie is weer voorbij en we gaan er met z’n allen weer tegenaan!

Wil je meer weten over wat wij allemaal doen? Zie de pagina ‘Wat doen we​’​. Enthousiast geworden? Heb je zin om met slechts een paar uur van jouw tijd aan de slag te gaan als vrijwilliger? Stuur een mailtje naar vrijwilligersmanagement@rodekruisleiden.nl en kom erachter wat alle mogelijkheden bij het Rode Kruis Leiden zijn.