Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Ook zin in een uitstapje? Schrijf nu in!!!
10 maart 2014 |

Ook zin in een uitstapje? Schrijf nu in!!!

​​​​​Ook dit jaar organiseert het Rode Kruis weer groepsuitstapjes voor mensen die dat niet zo eenvoudig zelf kunnen.  Het Rode Kruis maakt het deze mensen wat gemakkelijker. 

 
 
Het Rode Kruis organiseert uitstapjes waarbij, voor een klein bedrag, een museum, park of andere bezienswaardigheid bezocht wordt. In de nieuwe brochure vindt u maar liefst 20 verschillende uitstapjes waar u in 2014 aan zou kunnen deelnemen zoals een bezoek aan een geitenboerderij, de Keukenhof, een ijsmakerij, boomkwekerijmuseum, het Omniversum of een kerstshow. Verder kunt u onder andere mee met een strandrit op een speciaal rupsbandenvoertuig, varen met een boottocht of een ritje maken met een stoomtrein.
 
In de brochure vindt u ook andere belangrijke informatie over de uitstapjes zoals de datum van de uitstapjes en de kleine eigen bijdrage die van u gevraagd wordt.
 
Het Rode Kruis zorgt voor vervoer en voor voldoende vrijwilligers die de deelnemers kunnen helpen als dat nodig is. Ook is het mogelijk om een kennis of een familielid mee te nemen als begeleider.
 
Voor vragen kan een e-mail gestuurd worden naar rodekruisuitstapjes@xs4all.nl​
 
Wilt u mee, meldt u zich dan aan. Dat kan tot uiterlijk drie weken vóór de datum van het uitstapje. U kunt ons bellen of mailen. Bellen kan elke dinsdag tussen twee uur en vier uur ‘s middags, op telefoonnummer 071 408 00 90. Buiten deze uren kunt u een boodschap inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ons e-mailadres is rodekruisuitstapjes@xs4all.nl.

De brochure met uitstapjes vindt u hier​​.
Om u in te schrijven voor uitstapjes klik hier.