Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Lunchen voor 3FM Serious Request
10 december 2014 |

Lunchen voor 3FM Serious Request

 

​Maandag 22 december gaat het Rode Kruis Leiden geld inzamelen voor Serious Request. Die dag komt een fietsploeg van het Rode Kruis (7 personen en 2 begeleiders) aan in Leiden en zij zullen bij ons komen lunchen. Deze fietsploeg gaat vanaf 18 december fietsend langs alle steden in Nederland waar het glazen huis ooit heeft gestaan: Den Haag, Leiden, Utrecht, Breda, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden en Haarlem. Zij willen hiermee geld ophalen voor het goede doel van dit jaar: meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld.

 

 
Lunch mee voor het goede doel!!
Op maandag 22 december organiseren wij dus een lunch en jij kan daar ook bij zijn! Voor 10 euro mag je mee lunchen. Uiteraard gaat de gehele opbrengst naar Serious Request! Meld je hiervoor aan via info@rodekruisleiden.nl. Je wordt om 12:30 uur verwacht bij de Apollolaan 1b zodat we de fietsploeg feestelijk kunnen onthalen!!


 

Wil je ons helpen?
Wij kunnen ook nog wat hulp gebruiken om maandagochtend alles klaar te zetten. Vind je het leuk om ons daarbij te helpen, meld je dan aan op info@rodekruisleiden.nl .
Voor meer informatie over de fietsploeg en hun actie kijk op www.kominactie.nl/onthegoforourgirls​.