Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Inschrijvingen Bijzondere Vakantie in 2014 weer mogelijk!
1 januari 2014 |

Inschrijvingen Bijzondere Vakantie in 2014 weer mogelijk!

Het Nederlandse Rode Kruis is al zestig jaar specialist in volledig verzorgde vakanties voor mensen met lichamelijke of sociale beperkingen. Onze medewerkers en vrijwilligers leveren u de beste zorg. Op onze prachtige vakantielocaties hoeft u zelf nergens aan te denken, alleen maar te genieten. En als u wilt kunt u bij ons altijd samen met uw partner, vriend, vriendin of familielid boeken.

Ook in 2014 kunnen mensen uit Leiden en omgeving zich weer aanmelden voor een Bijzondere Vakantie.  Zo kunnen zij weer genieten van een lekkere vakantie op één van de vier mooie locaties:  Het vakantieschip de J. Henry Dunant, Hotel IJsselvliedt, Hotel De Valkenberg of Hotel De Paardestal.

De accommodaties zijn voorzien van de nodige aanpassingen. Denk aan hoog/laagbedden, tilliften en aangepast sanitair. Ook als u zware of specialistische zorg nodig hebt bent u hier van harte welkom. In overleg kunnen we nagenoeg iedere zorg bieden die nodig is. Het Rode Kruis Leiden e.o. biedt in 2014 de vakantie op de J. Henry Dunant aan in de laatste week van mei (week 22).

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig geworden of kent u iemand in uw omgeving die niet meer zelfstandig op vakantie kan, een zorgvraag heeft en dit verdient bel dan de vakantiecoördinator van het Rode Kruis Leiden e.o. op 071-5215885 (na 18:00 uur) of mail naar:
bijzonderevakanties@rodekruisleiden.nl

 

  Gastenbrochure 2014