Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Informatieavond nieuwe vrijwilligers op 29 september
12 september 2016 |

Informatieavond nieuwe vrijwilligers op 29 september

​​Vorige week werd bekend dat het Rode Kruis zich zorgen maakt over het gebrek aan animo om een EHBO-cursus te volgen. Nog maar 3,1 procent van de Nederlanders heeft een geldig diploma. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat ze moeten doen in het geval van nood. Daarom bieden we ook dit najaar weer een EHBO-cursus aan. Op 29 september organiseren we een informatieavond voor mensen die geïnteres​seerd zijn in een EHBO-cursus of ander vrijwilligerswerk.

De informatieavond is bestemd voor belangstellenden en mensen die vrijwilliger willen worden. De avond wordt gehouden op donderdag 29 september, van 19.30 tot ca. 21.30 op ons kantoor op de Apollolaan 1b in Leiden.

Op deze avond vertellen we je meer over wat het Rode Kruis Leiden en omgeving doet en laten we je op bijzondere wijze kennis maken met wat er als hulpverlener zoal op je pad kan komen. Ook praten we graag over jouw eigen mogelijkheden bij onze afdeling.

De avond wordt gehouden in ons kantoorpand aan de Apollolaan 1b in Leiden. De volgende onderwerpen staan op het programma:
  • Algemene informatie over het Rode Kruis en de afdeling Leiden e.o.
  • Evenementen hulpverlening
  • Noodhulp
  • Meet & Greet met onze vrijwilligers
Verder geven we je praktische informatie over de opleidingen die we verzorgen en hoe je je kunt inschrijven bij onze afdeling. De avond sluit met een hapje, drankje en ruimte voor verdere vragen.

Heb jij interesse in een vrijwilligersfunctie? Kom dan naar de informatieavond op 29 september 2016, vanaf 19.30 uur! Je kunt je voor deze informatieavond aanmelden via informatieavond@rodekruisleiden.nl
 
Kun je niet komen maar heb je wel interesse in vrijwilligerswerk bij onze afdeling? Stuur dan een e-mail en we nemen contact met je op. We hopen je op 29 september te zien en kijken ernaar uit kennis met je te maken!​​

Artikel delen?