Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Gezellige vrijwilligersavond!!
1 januari 2014 |

Gezellige vrijwilligersavond!!

Het is alweer even geleden maar op vrijdag 29 november was restaurant Panda in de Merenwijk afgeladen vol: het bestuur van het Rode Kruis Leiden en omstreken had al haar vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellig etentje. Zonder vrijwilligers is een organisatie niets, daarom was iedereen van harte welkom als bedankje voor zijn of haar ongelofelijke inzet voor het Rode Kruis Leiden e.o. afgelopen jaar. Zowel jong als oud was aanwezig en iedereen heeft kunnen genieten van de heerlijke Chinese, Kantonese, wok- en Teppanyaki specialiteiten.

Het bestuur maakte tevens van de gelegenheid gebruik om alle jubilarissen extra in het zonnetje te zetten en hen de bescheiden en een mooie bos bloemen te overhandigen. Erg bijzonder dat zij zich zo lang en met zoveel enthousiasme als vrijwilliger voor het Rode Kruis inzetten! 
 

Jeanine Clerq-Kolkman, bekend van de welfare, is onderscheiden met de gesp voor haar 40-jarige inzet. Corry Faas is met een gesp onderscheiden voor haar 30-jarige inzet. Willem Krassenburg, Corinne van de Laar en Elles Theyn zijn onderscheiden met een gesp voor hun inzet van 20 jaar. Tenslotte zijn Rosacarmen Perfors-Hodge, Lidy Biekmann, Merel Slobbe en Peter Theyn onderscheiden met een medaille voor hun 10-jarige inzet.

Iedereen van harte bedankt voor de vrijwillige inzet afgelopen jaar!