Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel Nieuws Gaat u mee met een uitstapje van het Rode Kruis?
15 april 2013 |

Gaat u mee met een uitstapje van het Rode Kruis?

Niet voor iedereen is het eenvoudig om een leuk uitstapje te maken, voor sommigen is dat zelfs bijzonder moeilijk. Het kan aan een krap budget liggen maar ook aan een fysieke beperking. Het Rode Kruis maakt het deze mensen wat gemakkelijker.
 
Het Rode Kruis, district Rijnland, organiseert uitstapjes waarbij, voor een klein bedrag, een museum, park of andere bezienswaardigheid bezocht wordt. In de nieuwe brochure met uitstapjes vindt u verschillende dagtochten waar u in 2013 aan zou kunnen deelnemen zoals een bloembollentocht, een boottocht, samen fruit plukken, ijs maken en een rondrit met een stoomtrein.
 
In de brochure vindt u ook andere belangrijke informatie over de uitstapjes zoals de datum van de uitstapjes en de kleine eigen bijdrage die van u gevraagd wordt.
 
Het Rode Kruis zorgt voor vervoer en voor voldoende vrijwilligers die de deelnemers kunnen helpen als dat nodig is. Ook is het mogelijk om een kennis of een familielid mee te nemen als begeleider.
 
Voor vragen kan een e-mail gestuurd worden naar rodekruisuitstapjes@xs4all.nl Hier kunt u ook een ingevuld aanmeldingsformulier naartoe sturen.
 
Voor vragen of aanmelding kan u ook bellen met 071 - 408 00 90, op dinsdagmiddag tussen twee en vier. Op andere tijden kan een boodschap ingesproken worden. 
 
De brochure met uitstapjes vindt u hier.
Het aanmeldingsformulier vindt u hier.