Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel 3FM Serious Request RKL start project met Hogeschool Leiden voor 3FM Serious Request
19 september 2011 |

RKL start project met Hogeschool Leiden voor 3FM Serious Request

Hogeschool Leiden is erg enthousiast over het feit dat het glazen huis dit jaar in Leiden komt te staan. Om zoveel mogelijk geld op te halen is Hogeschool Leiden in samenwerking met het Rode Kruis Leiden een project gestart voor tweedejaars studenten van de opleiding communicatie.
 
De studenten zullen bij het vak evenementmanagement een evenement opzetten dat speciaal in het teken staat van Serious Request. Bij het evenement dat zij organiseren moeten minimaal 50 mensen aanwezig zijn en zullen de studenten zo origineel mogelijk aan de slag gaan om de evenementen tot een waar succes te maken. De studenten hebben 7 september de kick-off gehad van het project en een week later mochten de studenten hun 3 beste ideeën presenteren.

Het Rode Kruis en 3FM waren hierbij aanwezig en kozen de leukste ideeën uit. Een paar ideeën waar de studenten mee aan de slag zullen gaan zijn het organiseren van een benefietavond, delen van een canvasdoek verkopen om zo een kunstwerk te creëren met verschillende mensen en het voetballen voor Serious Request. De studenten moeten de evenementen hebben gehouden voor 4 november. Wij wensen de communicatiestudenten veel succes toe met hun voorbereidingen, dat het een succes mag worden!