Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Leiden Actueel 3FM Serious Request Uniek, duurzaam evenement voor Serious Request 2011
13 oktober 2011 |

Uniek, duurzaam evenement voor Serious Request 2011

Op 11 november a.s. tijdens de landelijke ‘Dag van de Duurzaamheid’, vindt in Leiden Dance2Taste plaats. Een uniek evenement waarbij 11 dj’s, 11 chefs en een duurzame, energieopwekkende dansvloer zorgen voor een feestje met gevolgen!
In de Stadsgehoorzaal in Leiden draaien van 11 uur ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds 11 vooraanstaande dj’s muziek waarop de hele dag op een duurzame en energieopwekkende dansvloer, gedanst kan worden. Met de energie die de dansvloer opwekt koken 11 chefs vervolgens de meest heerlijke gerechten voor de bezoekers van het event. De gerechten die niet verkocht worden zullen ter beschikking worden gesteld aan dak- en thuislozen en aan de voedselbank Leiden. Verder zullen er tal van andere, duurzame activiteiten plaatsvinden. Toegang tot dit alles is slechts € 11,-
Diner
Met prachtige ingrediënten uitsluitend uit de Leidse regio wordt ’s avonds in de Breezaal door 11 chefs uit Leiden e.o. een 11 gangen- diner gekookt. Inmiddels hebben de Gapende Eter, In den Doofpot, All Class Catering, Creme de la Creme, Woods, Dartel al toegezegd.
Hiervoor zijn slechts 11 tafels beschikbaar. Iedere tafel biedt plaats aan 11 personen. Een tafel kost deze avond € 1.100,- . Een prachtige gelegenheid om met uw bedrijf/organisatie/ vriendenclub/sportvereniging etc voor een gering bedrag te genieten van duurzame, culinaire hoogstandjes!
Niet alleen zijn we deze dag duurzaam bezig, de opbrengsten van Dance2 Taste komen ten goede aan Serious Request van 3FM, dat dit jaar met het Glazen Huis in Leiden staat.

Wilt u één van de 11 zeer exclusieve tafels boeken of wilt u op een andere manier bijdragen aan Dance2Taste neem dan contact op met Desiree Rosier (06-18390923) of met Theor Verplancke (06-53303226).
Meer informatie over Dance2Taste is te vinden op www.dance2taste.nl.
Of volg op Twitter: @dance2taste of wordt vriend of Facebook: www.facebook.com/dance2taste