Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Krimpenerwaard Wat kunt u doen

Wat kunt u doen

​Aanmelden als vrijwilliger

Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland kun je ons helpen door een steentje bij te dragen. Je kunt vrijwilliger of collectant worden of zelf een actie starten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Wordt ​collect​ant!

Dankzij jouw inzet is het mogelijk voor het Nederlandse Rode Kruis om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecteweek erg belangrijk. De opbrengst is namelijk volledig voor het werk van de lokale Rode Kruis afdeling. ​​​

Donateur / schenken

U kunt de afdeling financieel ondersteunen met een jaarlijkse of eenmalige gift. Net als de opbrengst van de collecte worden giften gebruikt voor de financiering van activiteiten van de afdeling in de gehele Krimpenerwaard.
Ook zijn er mogelijkheden om een legaat of een erfenis te schenken. Het Nederlandse Rode Kruis is hierover geen successierechten verschuldigd. Voor nadere informatie kunt u hiertoe contact opnemen met onze penningmeester (e-​mail: erikbodenstaff@gmail.com​).