Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Kop van Overijssel Actueel Nieuws Rode Kruis aanwezig op Kerstmarkten Vollenhove en Oldemarkt
8 december 2013 |

Rode Kruis aanwezig op Kerstmarkten Vollenhove en Oldemarkt

Op vrijdag 13 december worden in Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg te Vollenhove van 15 tot 18 uur en op zaterdag 14 decembervan 10.30 tot 16.30 uur in het Dorpsservicecentrum De Landerijen te Oldemarkt de traditionele Kerstmarkten gehouden.Diverse kraampjes worden bemand door winkeliers en hobbyisten.

Ook dit jaar is het Rode Kruis weer met een kraam aanwezig. Het hele jaar door maken bewoners en andere enthousiastelingen samen met onze vrijwilligers allerlei handige handwerkzaken die gekocht kunnen worden: van kerstspulletjes tot gebreide sokken. Alles is handgemaakt. Leuk om te geven als cadeautje maar ook om u zelf eens te verrassen. 

De opbrengst komt ten goede aan het lokale Rode Kruis. Hiermee worden weer nieuwe materialen gekocht en geld wat overblijft, wordt gebruikt voor andere activiteiten van het Rode Kruis in de regio Steenwijkerland. Bovendien wordt er voorlichting gegeven aan potentiële vrijwilligers en is er allerlei informatiemateriaal te vinden. Het Rode Kruis kan extra handen goed gebruiken.

Oldemarkt: http://www.kerstrondjeoldemarkt.webs.com