Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Kop van Overijssel Actueel Nieuws Nieuwe secretaris
11 augustus 2011 |

Nieuwe secretaris

Nieuwe Secretaris Rode Kruis afdeling Kop van Overijssel

Met ingang van september 2011 heeft het Rode Kruis afdeling Kop van Overijssel een nieuwe secretaris: Joa de Vroomen uit Steenwijk neemt het stokje over van Cees Berens.

Voorzitter Hans Groen zegt hierover "Joa is dit voorjaar als bestuurslid benoemd door de Afdelingsraad en vervolgens heeft het bestuur besloten tot deze wisseling. De belangrijkste reden hiervoor is gelegen in het feit dat Cees Berens in het bestuur al geruime tijd een dubbelfunctie had. Naast secretaris was Cees namelijk ook verantwoordelijk voor Taakveld 3, Noodhulp Nationaal. Dat is geen wenselijke combinatie en is een te grote belasting voor 1 persoon." 

"Cees kan zich binnen het bestuur nu volledig gaan concentreren op Taakveld 3 om samen met co√∂rdinator Simon Maring dit taakveld verder te professionaliseren. Met de komst van Joa is het bestuur nu op sterkte en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we met deze groep de bestuurstaken effectief kunnen invullen, zowel de dagelijkse zaken als de toekomstige ontwikkelingen." aldus voorzitter Hans Groen.

"Vanaf deze plaats wil ik Cees natuurlijk van harte bedanken voor zijn inzet als secretaris, een functie die hij vanaf mei 2005, dus ruim 6 jaar, naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. En natuurlijk wens ik ook Joa alle succes toe in deze, voor haar nieuwe taak." besluit hij.