Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Kop van Overijssel Actueel Nieuws Mais en Stro concert in Rabo Theather De Meenthe
9 augustus 2015 |

Mais en Stro concert in Rabo Theather De Meenthe

​Op 19 september komen in De Meenthe acht gastdirigenten uit de regio te staan​ voor een uit ruim vijftig personen tellende brassband.​​ Het Rode Kruis ontvangt 50% van de opbrengst van de kaartverkoop.

​Een fantastisch initiatief van Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Op 19 september komen voor een uit ruim vijftig personen tellende brassband (samengesteld uit ​de bands Crescendo uit Steenwijk en De Woldklank uit Steenwijkerwold) acht gastdirigenten uit de regio te staan. Deze worden beoordeeld door een vakjury. De eerste gastdirigenten zijn bekend. Zo gaan Bennie Daan uit Steenwijkerwold, Steven de Jonge uit Blokzijl, wethouder Jacques Wagteveld uit Steenwijk en schoenenondernemerGerard Bennen uit Steenwijk de uitdaging aan.

Ook wij zijn benieuwd wie van onze bekende Steenwijkerlanders het dirigeerstokje het beste kan hanteren. Uiteraard zijn wij aanwezig en zijn we De Meenthe alvast zeer erkentelijk dat een groot deel (50%!) van de opbrengst ten goede komt aan het Rode Kruis. Een extra financieel steuntje in de rug om onze activiteiten in Steenwijkerland mogelijk te maken of misschien zelfs wel uit te breiden.

Klik hier om kaartjes te bestellen.