Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Kop van Overijssel Actueel Nieuws Inzet Survivalrun Vollenhove succes
13 november 2011 |

Inzet Survivalrun Vollenhove succes

Zaterdag 12 november werd de jaarlijkse terugkerende Survivalrun Vollenhove weer gehouden. Voor onze afdeling is dit een groot evenement. Van de vroege uurtjes tot in de late middag werden meerdere posten bezet. Het was frisjes maar het was droog en de zon scheen regelmatig. Ook onze nieuwe vlaggen zijn ingezet. Een mooi herkenningspunt voor onze post en een goede reclameuiting voor onze afdeling.


Als vanouds waren we multifunctioneel in te zetten. Baby's werden gebracht om te voeden, een afgekoelde Dahliakoningin werd verzorgd (deken), we speelden voor oppas wanneer kinderen al gefinished waren maar de ouders/trainers er nog niet waren en we deelden medailles uit als de Dahliakoningin even moest snacken of sanitairen.

Tussendoor deden we onze eigenlijke taken: Survivalaars helpen met verzorging, een deken omslaan tegen de kou en wijzen naar het drinken. Verder veel vragen over schrammen, zere knieën, etc. Deze mensen mochten gaan douchen om zich vervolgens te melden bij `Co en Els´ die onze post in De Burght bemanden.

Meer foto´s zijn te bewonderen op onze Facebookpagina.

Het werd een leuke en geslaagde dag.

P.S. ´s Avonds moesten Simon en Willem nog even door om onze mobiele post (caravan) en al het materiaal op te ruimen.