Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Kop van Overijssel Actueel Nieuws Herfstmarkt Zonnekamp
27 november 2011 |

Herfstmarkt Zonnekamp

Op donderdag 24 november organiseerde verpleeg- en verzorgingshuis Zonnekamp in Steenwijk een herstmarkt. De markt werd van 10.00 tot 15.30 uur gehouden in de recreatiezaal en De Haven.

De herfstmarkt biedt bewoners en bezoekers een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Er waren ongeveer 15 kraampjes met onder andere bloemstukjes, kaarten, sieraden en zeepkettingen. Achter de kraampjes staan zowel medewerkers, bewoners als mensen van buiten. Het rad van avontuur draaide er en lekkere versnaperingen zoals kniepertjes en poffertjes waren te koop.

Het Rode Kruis verzorgt al jaren een regelmatig gezellig samenzijn voor bewoners door de met de groep mensen te knutselen, handwerken en een kopje thee (of koffie) te drinken. Natuurlijk wordt tussendoor over van alles en nog wat bijgepraat. Deze groep mensen was ook op de herfstmarkt aanwezig en heeft zoals gewoonlijk weer het nodige verkocht. De opbrengst wordt aangewend om weer nieuw basismateriaal van te kopen.

Overigens zoeken de Rode Kruis-ers van Sociale Activiteiten ​nog nieuwe collega´s. Vindt u het leuk om uw medemens zo nu en dan te helpen en kunt u zich wekelijks of twee-wekelijks een dagdeel vrij maken, of wilt u gewoon informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Dela Roskam, tel. 0527-291828. E-mail socialeactiviteiten@rodekruis-kopvanoverijssel.nl