Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Kop van Overijssel Actueel Nieuws Cursisten voor EHBO cursus gezocht
10 november 2014 |

Cursisten voor EHBO cursus gezocht

​Het Rode Kruis Kop van Overijssel is van plan om in januari 2015 wederom een cursus ´uitgebreide EHBO en EHBO aan baby´s en kinderen´ van start te laten gaan. In de cursus leer je middels theorie en oefeningen in 10 lessen hoe je een slachtoffer in veiligheid kan brengen, de toestand van het slachtoffer te beoordelen en eerste hulp te verlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en
gewrichten, vergiftiging en verslikking.

Om belangstellenden van informatie te voorzien wordt er een informatieavond gehouden op donderdag 20 november om 20.00 uur Streekcentrum Wielewaal, Scheerwolderweg 28, 8371 WJ, Scheerwolde.


De cursus vindt plaats op maandagavonden (en 2 zaterdagochtenden) en wordt gegeven in de plaats waar de meeste aanmeldingen zijn (Steenwijk of Vollenhove). Aan de cursus zijn wel kosten verbonden. Sommige zorgverzekeraars geven (deels) een vergoeding.

Optioneel:
Ga je na de cursus als vrijwilliger evenementen aan de slag dan kun je deels betalen door voor vrijwilligerswerk voor het Rode Kruis te doen.


Neem voor meer informatie contact op met onze coördinator opleidingen Gera Laarman. Tel. 0527-241001, mobiel 06-12043501 of via mail
opleidingen@rodekruis-kopvanoverijssel.nl

Of kijk voor meer info eerst in deze folder