Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Kapelle Actueel Nieuws Verwenochtend op Goese Lyceum
28 augustus 2012 |

Verwenochtend op Goese Lyceum

Op uitnodiging van leerlingen van Het Goese Lyceum locatie Bergweg, afdeling Zorg en Welzijn en in samenwerking met de afdeling van het Nederlandse Rode Kruis Kapelle, zijn 13 dames van o.a. de handwerkgroepen uit Kapelle en Wemeldinge op bezoek geweest bij Het Goese Lyceum om zich mooi op te laten maken.

Ze werden bij de school opgewacht door leerlingen en docent die de dames welkom heette en ze begeleide naar de beautysalon van de school.

De dames werden daar verwend met een heerlijke gezichtsbehandeling, een handmassage en nagelbehandeling, terwijl een kopje thee of koffie met een koekje werd gepresenteerd.
Aangezien de dames toch al wat op leeftijd zijn en niet gewend zijn naar een schoonheidspecialiste te gaan, was dit echt een verwenochtend of middag.

De leerlingen waren heel vriendelijk en behulpzaam, zo dat men zich erg op het gemak voelde.
Toen de dames mooi opgemaakt waren was er nog tijd voor een gezellig praatje, daarna was het tijd om afscheid te nemen.

De dames werden natuurlijk ook weer naar de bus terug gebracht en werden hartelijk uitgezwaaid.

Door dit uitstapje zijn de dames en leerlingen op een leuke manier met elkaar in aanraking gekomen. De leerlingen hebben wat geleerd van de dames, terwijl de dames op deze manier kennis hebben gemaakt met de manier waarop leerlingen tegenwoordig les krijgen en zien hoe leuk dat kan zijn.

Dan is deze ochtend en middag zeker geslaagd!

Ook het ritje naar Goes met de Rode Kruis bus was een leuk uitstapje

‚Äč