Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hoogeveen Dit doen we Zelfredzaamheid project gerichte Sociale Hulp

project gerichte Sociale Hulp

Naast de groep vrijwilligers van de sociale hulp die het hele jaar actief zijn willen wij in Hoogeveen ook starten met een groep vrijwilligers die af en toe bij een bepaald project op dat moment enige ondersteuning kunnen verlenen.

Het 1e project waar wij mee starten is een "toer trip" op 3 september a.s.  Het is de bedoeling dat wij 's middags mensen die slecht ter been zijn, zelden of nooit van huis komen of in een sociaal isolement dreigen te geraken, van huis op halen met busjes van het rode kruis. 

Met deze mensen willen wij naar het vliegveld in Hoogeveen, waar in de loop van de middag de "eenden rally" zal finishen. (ook een activiteit van het Rode Kruis ten behoeve van de Drentse vakantieweken)

In het kader daarvan zijn tal van activiteiten rondom de finish plaats. O.a. het kunnen bekijken van verschillende oude vliegtuigen in de hangars,  demonstraties van modelvliegtuigen,  vliegsimulator, para's,muziek optredens en andere acties voor jong en oud.

Voor het begeleiden van deze mensen op het vliegveld, met rollator, rolstoel of anders,  zoeken wij mensen die dit deze middag willen doen.

Heeft u zo iets van dat vind ik wel leuk om eens te doen of heeft u hierover nog vragen neem dan contact op met onze PR bestuurder Leo Molendijk

Dit kan via de mail leomolendijk@leomolendijk.eu

of tel: 06-20447660

‚Äč