Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hoogeveen Actueel Nieuws Dagje zee Scheveningen
12 oktober 2014 |

Dagje zee Scheveningen

Op zaterdag 4 oktober heeft de afdeling Hoogeveen een aantal projecten uitgevoerd voor de stichting Actief Samenleven. Er waren 3 wensvragers die graag nog eens een dagje naar zee wilden.

Om 09.00 uur gingen 3 vrijwilligers van de afdeling samen met de chauffeur van het Rode Kruis busje op pad om de 3 wensvragers op te halen. Een ieder had er erg veel zin in, mede dankzij het hele mooie weer. De zon scheen volop. Omstreeks 12.00 uur waren we bij de promenade in Scheveningen en konden de wensvragers de zee zien. 

IMG_5061.JPG
 

Direct maar een terrasje opgezocht, wat gedronken, een kop soep en daarna een pannenkoek​, viel er wel in. Natuurlijk ging het niet alleen om het zien ook er langs wandelen op de promenade, naar beneden naar het zand en zelfs 1 van de wensvragers met de voeten in de zee.

IMG_5084.JPGTot slot nog een ijsje en wat drinken in 1 van de paviljoens waarna we omstreeks 16.00 uur weer aan de terugreis begonnen. Wat is leuker voor een vrijwilliger als je 3 glunderende gezichten ziet. 4 uurtjes in de buitenlucht aan zee had wel tot gevolg dat een ieder moe was. Ondanks dat werd er nog heel wat na gepraat.