Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hollands Kroon

Rode Kruis afdeling Hollands Kroon

Het Rode Kruis helpt altijd, iedereen en overal om menselijk leed te helpen voorkomen of te verzachten. ​​​​​​Deze taak kunnen we alleen vervullen met steun van mensen zoals u. Kom in actie en word vrijwilliger of steun ons werk met uw gift​.


 

Over ons

Veel mensen kennen het Rode Kruis vooral van de internationale hulpacties. Sommigen kennen ook de bemiddelende inzet van het Rode Kruis in oorlogssituaties. Veel minder bekend is dat het Rode Kruis ook in eigen land, en in onze eigen regio, volop actief is. Dit varieert van Eerste hulp bij evenementen of rampen tot verwanteninformatie en sociale hulp.

Activiteiten

van Rode Kruis afdeling Hollands Kroon
Het Rode Kruis helpt bij het vergroten van risicobewustzijn, het aanleren van vaardigheden om een noodsituatie beter te doorstaan en het opbouwen van een netwerk zodat mensen in een noodsituatie niet alleen komen te staan.

In de spotlights

 

 

12 1/2 jaar Internetcaféhttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/hollandskroon/Actueel/Nieuws/Paginas/Internetcafe.aspx2014-12-15T23:00:00Z12 1/2 jaar Internetcafé
60 jaar Rode Kruis in Anna Paulownahttp://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/hollandskroon/Actueel/Nieuws/Paginas/60-jaar-Rode-Kruis-in-Anna-Paulowna.aspx2014-09-24T22:00:00Z60 jaar Rode Kruis in Anna Paulowna
BLIJF DE HITTE DE BAAS!http://afdeling.rodekruis.nl/Afdeling/hollandskroon/Actueel/Nieuws/Paginas/BLIJF-DE-HITTE-DE-BAAS!.aspx2014-08-04T22:00:00ZBLIJF DE HITTE DE BAAS!

Iedereen kan helpen

help ook!

Als vrijwilliger

Wil jij jezelf ontplooien en iets doen voor anderen? Bij het Rode Kruis ben je meer dan welkom. Lees meer

Tracing

We herstellen het contact tussen familieleden die elkaar in de chaos zijn kwijtgeraakt. Lees meer

Noodhulp

Wij ondersteunen hulpverleningsdiensten met hulp aan slachtoffers tijdens noodsituaties.Lees meer