Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Afdelingen Afdeling Hoeksche Waard Dit doen we Hulp bij evenementen

Hulp bij evenementen

 

Tegenwoordig worden bij elk evenement in de vergunning eisen gesteld aan de hulpverlening. 

hulp bij evenementen 3.jpgVoor de hulpverlening bij evenementen beschikken wij over een pool van vrijwilligers vanuit de gehele HoekscheWaard. Deze mensen zijn inzetbaar bij diverse evenementen. Denk hierbij aan wielerronden, voetbaltoernooien, wandelvierdaagsen, (pop-)concerten, festivals, bedrijfsfeesten, kortom overal waar EHBO nodig is.

Door de continue bijscholing van onze vrijwilligers bent u altijd verzekerd van kwalitatief goede hulpverleners.

Dit alles wordt gecoördineerd vanuit het district Hoeksche Waard. Daar hebben wij ook de kennis om u te helpen bij het bepalen van het aantal en de soort hulpverleners benodigd voor uw evenement. Voor grotere evenementen kunnen wij putten uit de landelijke organisatie van het Nederlandse Rode kruis. Dit betekent niet alleen meer mensen, maar ook het beschikbaar zijn van specifiek materieel zoals tenten, communicatiemiddelen (tbv de hulpverleners) en andere materialen.hulpbij evenementen 2.png Uiteraard zijn er aan een hulpverlening ook kosten verbonden, aan de hand van de door u verstrekte gegevens krijgt u van ons een raming. Hierbij maken wij echter onderscheid tussen commerciële en niet-commerciële evenementen.

Wilt u meer inlichtingen, neem dan contact op met het afdelingskantoor of met:   Mevr. Leone Leeuwenburgh  tel: 06-24707740​.

email: rodekruishoekschewaard@gmail.com​